2012
12 04

Tv2 | Mokka | Karácsony, vásárlás…

2012
11 28

RTL Klub | Csak csajok | Vendég Gabi

A teljes adás megnézhető az RTL Klub weboldalán.

Tovább a videóhoz >>

2012
11 17

M1 | Magyarország, szeretlek!

Gabi a vetélkedő egyik vendége volt játékosként.

Tovább a videóhoz >>

2012
10 29

2012
10 25

Hévíz — Igazi eleven kissrác Völgyesi Gabi (35) és Kovacsics Ádám (37) kisfia. A Unique együttes énekesének és párjának januárban született meg első közös gyermeke, Martin, akit a szülők csak Kukunak becéznek.

A család egy hévízi akvahotelben pihent, ahol Kuku először ismerkedett a medence nyújtotta élményekkel, Gabi pedig új szerepéről, az anyaságról mesélt a Blikknek.

– Ez valami teljesen más, mint amit eddig csináltam. Mint minden édesanya, én is órákon keresztül tudnék videókat és fotókat mutogatni Kukuról, de azt hiszem, minden szülő tudja, hogy anyának lenni azért…

Tovább a teljes cikkhez >>

2012
10 19

2012
10 14

Blikk | Együtt angoloznak a sztárok

Budapest — Visszaültek az iskolapadba a magyar énekesek. Völgyesi Gabi (35), Fluor Tomi (25) és Barbee (22) – bár stílusukat tekintve különböznek egymástól – abban mindhárman egyetértenek, hogy a nyelvtudás igen fontos, még akkor is, ha valaki egy olyan szép karrierrel büszkélkedhet, mint ők hárman.

Ezért úgy döntöttek, fejlesztik egy kicsit a nyelvtudásukat, és beiratkoztak egy angol nyelviskolába.– Évek óta tudok és tanulok is angolul, de úgy gondolom, hogy fejlődni mindig van hová, úgyhogy most kitűztem magam elé a célt, hogy megszerzem a felsőfokú nyelvvizsgát – kezdte Gabi, aki nyolc hónapos kisfiához is gyakran beszél angolul…

Tovább a teljes cikkhez >>

 

2012
09 30

M1 | Magyarország, szeretlek!

Gabi a vetélkedő egyik vendégénekese volt.

Tovább a videóhoz >>

2012
09 21

Völgyesi Gabi az anyaságról is mesélt a Wellness Cafe-nak.

Völgyesi Gabi párjával és kisfiukkal, Martinnal érkezett a Mamas and Papas második budapesti üzletének megnyitójára. És amíg a papa és a baba elindultak feltérképezni a játékokkal és bébiholmival teli polcokat, a Unique énekesnője örömmel válaszolt a Wellness Cafe kérdéseire.

„Annyiban változott az életem Martin születése után, hogy meg kell szoknom: most már anya is vagyok. De ennél többről van szó, hiszen amellett, hogy anyaszerepben is kell léteznem, szeretném elkerülni ennek néhány vonzatát. Például nem szeretnék kifacsart, fáradt anyuka lenni” – kezdte a beszélgetést Gabi.

Majd hozzátette: neki sokkal szimpatikusabb a fitt és csinos anyai lét, amit próbál minél több mozgással és helyes táplálkozással elérni. „Igyekszem egészségesen étkezni: sok halat, friss gyümölcsöket és zöldségeket fogyasztok, emellett rengeteg ásványvizet iszom” – árulta el…

Tovább a teljes cikkhez >>

2012
09 16