2011
12 29

Budapest — Saját maga vitte el a II. kerületi Gárdonyi Géza utcai csecsemőotthon lakói számára Völgyesi Gabriella (34) azt a nagy csomag ajándékot, amelyet decemberben gyűjtöttek össze Bölcsőnyi segítség címmel a gyerekek számára.

A Unique énekesnője, aki hamarosan anyai örömök elé néz, boldogan vett részt a kezdeményezésben, hiszen tudja mennyivel szebbé lehet tenni az ünnepet azok számára, akik nem családi körben karácsonyoznak.

– Ebben az otthonban az újszülöttkortól nagyjából hatéves korig laknak gyerekek. Persze nekik is vannak szüleik, csak talán olyan nehéz anyagi körülmények között élnek, hogy még a meleg otthont sem tudják biztosítani, vagy éppen drogfüggők, ezért nem tudják ellátni a gyereküket. Szívszorító volt a látvány, ugyanakkor jó tudni, hogy ezek a gyerekek jó helyen vannak – mondta a Blikknek az énekesnő, aki azt is elárulta, egy kislánnyal az első pillanatban összebarátkoztak…

Tovább a teljes cikkhez >>

2011
12 28

Egy európai popzenével foglakozó amerikai weboldal pozitív kritikája az új Unique klipről:

“Here’s two new-ish clips from Hungary of note….one good, one kind of bad. One of the best and most underrated pop acts from Budapest, Unique, released a music video for their “Ugye mindig itt leszel?” December 24th and it’s yet another stylish winner. Have no idea why Unique aren’t bigger in Hungary. They put out consistently great music and understated videos that have more than a touch of class.”

Tovább a teljes cikkhez >>

2011
12 24

Rendezte: Galler András (Indián)
Operatőr: Szőke János

2011
12 06

Budapest – Sugárzik a boldogságtól Völgyesi Gabi (34). A Unique énekesnője a Blikk olvasóinak árulta el először, hogy hamarosan anyai örömök elé néz.

A csöppség pedig – neme egyelőre titok – január végén érkezik, Gabi azonban addig sem ült tétlenül. Amellett, hogy decemberben sikeres szakvizsgát tett, és kedvesével, Ádámmal már szinte mindent beszereztek a picinek, nem feledkezik meg azokról a gyerekekről sem, akiket nem vesz körül szerető család.

– Remélem, karácsonyig több-bölcsőnyi ajándék is összegyűlik a gyerekeknek, hiszen sokuknak családjuk sincs. Legalább ennyit tegyünk meg mi értük – mondta Gabi, aki a Blikknek azt is elárulta…

Tovább a teljes cikkhez >>

2011
12 05

Völgyesi Gabriellával, Dobó Katával és Judyval a II. kerületi csecsemőotthonért.

A brit kismama és babamárka, a Mamas & Papas megrendezi első hagyományteremtő programját Bölcsőnyi segítség címmel. A Mamas & Papas egy ajándékkal megrakott bölcsőt helyezett el üzletében, amelyet a II. kerületi Gárdonyi Géza utcai csecsemőotthon számára adományoz. Ezzel a rendezvénnyel kezdetét veszi a Karácsonyig tartó jótékonysági program, hiszen addig bárki hozzátehet még az ajándékokhoz.

A bölcsőnyi segítség program mellé állt három várandós kismama, Völgyesi Gabriella, a Unique énekesnője, Dobó Kata, színésznő és Molnár-Kis Judit (Judy), énekesnő, akik egy-egy kis személyes ajándékkal kedveskednek a csecsemőotthon számára.

Az ajándékokkal megrakott bölcső december 20-ig várja, hogy további kedvességek kerüljenek bele, majd Karácsonyi ajándékként szolgáljon a II. kerületi csecsemőotthon babái számára. A programhoz lehet csatlakozni, így aki segíteni szeretne a szülő nélkül felnövő pici babákon az december 20-ig hozzátehet a Mamas & Papas ajándékához az üzletben.

Mamas & Papas | 1025 Budapest Szépvölgyi út 18-22.

2011
12 01

A Gabival készült teljes interjú:

Az Aktívban leadott anyag:

Bővebben >>

2011
11 26

fotó: Miklós András

2011
11 26

2011
11 21

RTL Klub | Csak csajok | Vendég Gabi

A hétfői Reggeli – Csak csajokban a villámesküvők okairól, a trendi munkaruhákról és a kismama-pilátesről beszélgettünk.

A teljes adás megnézhető az RTL Klub weboldalán.
Tovább a videóhoz >>

Videók a műsorból témák szerint:

Bővebben >>

2011
11 20

Blikk Nők | Babavárás divatosan