2010
01 02

Megújult a uniquemusic.hu!

Szeretettel köszöntünk Titeket a Unique megújult weboldalán!

Egy interaktív, vadonatúj honlappal találhatjátok magatokat szemben, ahol tartalmilag gyakori és rendszeres frissülések várhatóak. Az oldalon minden hír kommentálható, valamint különböző szavazásokra számíthattok.

A weboldalról elérhetőek a Unique Facebook és Twitter oldalainak linkjei is. Csatlakozzatok minél többen hozzánk a közösségi oldalakon is, ahol Gabi és Ádám, perui utazásukról január elejétől színes képekkel és izgalmas bejegyzésekkel, napi rendszerességgel informálja  a Unique rajongókat, illetve mindazokat, akik érdeklődnek az útjuk és kalandjaik iránt.

Az oldal jelenleg feltöltés alatt van, ezért jópár bejegyzés még nem elérhető, illetve az összes dalba sem lehet egyenlőre belehallgatni. Február végéig a teljes tartalom átkerül az új weboldalra, addig is az összes videó elérhető a Unique Youtube oldalán.

Elkészült a “Hiszed vagy sem” című vadonatúj Unique kislemez és annak videóklipje, valamint az angol verziója, a “Unhappy ending dream”. A zenecsatornák a magyar verziót január 6-tól sugározzák.

A kislemez magyarul és angolul digitális formában lesz kapható január közepétől a legtöbb hazai és külföldi online shopban. A pontos helyekről később informálunk Titeket.

Jó időtöltést kívánunk a megújult weboldalunkon, szóljatok hozzá – a regisztrálást követően – a bejegyzésekhez és vegyetek részt az aktuális szavazásokon!

Boldog új évet Mindenkinek!

unique