2011
09 29

Völgyesi Gabriella, a Unique 34 éves énekesnője most várja első gyermeküket párjával, Kovacsics Ádámmal, az együttes zeneszerzőjével. Gabi mesél a babavárás izgalmairól, töretlenül sikeres zenei karrierjéről és arról, hogy mindezek mellett miért akart ügyvéd is lenni.

Hogy érzed magad most, hogy a hatodik hónapba léptél?

Nagyon jól vagyok, köszönöm, izgalmas ez az egész terhesség. Imádom érezni, hogy most már mozgolódunk, rugdosunk, úszkálunk jobbra-balra. Azt még szoknom kell, hogy napról-napra egyre hatalmasabb vagyok.

Pedig nagyon csinos vagy, nem is látszol meggyötörtnek. Túl vagy már az álomkóros időszakodon?

Igen, szerencsésen átvészeltem. Egyéb kellemetlenséget nem is tapasztaltam, ez viszont tényleg megviselt, mert pörgős vagyok, szeretem, ha lendületesen haladnak a dolgok. Tegnap például még a Margit szigeten futottam, de valószínűleg ez volt az utolsó alkalom, mert most már kezd kényelmetlenné válni ez a mozgásforma. Most azon gondolkodom, hogyan fogom megoldani a testmozgást, mert arra mindenképpen szükségem van. Az biztos, hogy folytatom otthon, az eddig már jól bevált nyújtó-, lazító-, erősítő-, jógaszerű gyakorlatokat, de a kardió edzést is meg kell oldanom valahogy.

Ez igen, nem tűnsz hisztis kismamának!

Nem a kismamaság az, ami előhozza belőlem a hisztis önmagamat. Eddig sem tétlenkedtem, és ezután is dolgozni fogok. Október 1-én lesz idén utoljára élő nagykoncertünk, a budapesti Barba Negra Music pubban. Ezt követően pedig csak jövőre vállalunk fellépéseket, nem mintha fáradt lennék, de most már nem érzem biztonságosnak a színpadot, és a Unique arculatához, a dalainkhoz sem illik egy guruló kismama képe…

Tovább a teljes cikkhez >>