2012
01 15

A Unique énekesnője a héten szült, pedig később kellett volna. Nagyon fájt neki, de mostanra már haza is engedték őket. Különleges anya lesz, bár még bele kell merülnie a szoptatás rejtelmeibe. Most fél év anyaság jön, addig az ügyvédi esküjét sem teszi le.

“Január 16-ra voltam kiírva szülni, de már 9-én voltak jelei annak, hogy előrehaladott a folyamat” – mondta a Velvetnek Völgyesi Gabriella, aki kedden világra hozta első gyerekét, Martint. “A szülés napján tévéfelvételen voltunk, aztán este Ádámmal együtt jöttünk be a szülőszobára, ahol egyértelmű lett a vizsgálatok után, hogy meg kell operálni, és nem természetes úton fog születni a gyerek, bár az nekem mindegy volt, mert olyan erős fájásaim voltak, hogy szinte az életben maradásért küzdöttem.”

A Unique 34 éves énekesnője beszélgetésünkkor is a kórházban volt még, de nagyon örült, mert épp hazafelé készülődött a kiegészült család, közben volt ideje gondolkozni, milyen anyaként képzeli el magát. “Vannak bennem anyaképek, de valahogy egyiket sem tudtam magamra húzni. Azóta is úgy érzem, bennem másként jönnek elő az anyai ösztönök, mint amit korábban láttam másoknál, de ezt nem tudom megfogalmazni.”

Tovább a teljes cikkhez >>